reparacion persianas  Barcelona
Primer anunci de l'any 1950

L'any 1948 els germans Gisbert, ja tenien una gran experiència en el món de la Serralleria i van decidir establir-se pel seu compte i crear Puertas Metalicas Canalejas, per fabricar i reparar portes enrotllables. Van llogar un petit local al Carrer de Canalejas, en el  barri de Sants de Barcelona, on va començar tota la història.

 

L'any 1960 el local se'ls havia quedat petit i van decidir traslladar el taller al Passatge de Badal per tenir més possibilitats d'augmentar producció i equip.

 

A principis dels anys 60, es va incorporar el fill d'un d'ells per seguir donant servei. Tanmateix després de molt treball i esforç, va decidir ampliar el taller i traslladar-lo al barri del Poble Nou de Barcelona. Actualment l'empresa està dirigida per la tercera generació, que continuen el treball i l'esforç de tota una família.

 

Som fabricants, fet que ens fa ser una empresa destacada en el sector de les portes i automatismes. Dia a dia treballem per seguir millorant i desprès de més de 65 anys ens sentim molt orgullosos de seguir oferint els nostres serveis i productes.

 

 

"Més de 69 anys oferint qualitat i servei"