Avís legal i Política de Privacitat

Sobre la privacitat

En compliment amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) en vigor des del 25 de maig de 2018 i amb el que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic, PUERTAS METALICAS CANALEJAS (des d’ara ‘aquesta web’) informa, en aquesta secció, de la política de privacitat i tractament de les dades recollides.

Contacte amb el responsable del lloc web.

Pots contactar remetent un correu electrònic a canalejas@puertascanalejas.com

AVÍS LEGAL

El present AVÍS LEGAL regula els drets i obligacions de PUERTAS METALICAS CANALEJAS (des d’ara “aquesta web” i dels usuaris, en relació a l’accés, navegació i utilització de la present web sense perjudici que PUERTAS METALICAS CANALEJAS es reservi el dret a modificar, sense previ avís, el seu contingut, sent vigents les que es trobin publicades en el moment de navegació.

Mitjançant la navegació, visualització i ús d’aquesta web adquireixes la condició d’usuari, i per tant implica per part teva l’acceptació expressa de totes les clàusules que indiquem en el present Avís Legal, així com la resta d’advertències o clàusules específiques que s’estableixin en les diferents seccions per a la contractació, ús de serveis, productes, inscripcions, o seccions de la Pàgina.

Pel que en cas de no acceptar les clàusules establertes en el present Avís Legal, hauràs abstenir d’accedir i / o utilitzar els serveis i / o continguts posats a la teva disposició a la Pàgina, procedint a abandonar la mateixa.

Aquest web podrà donar per acabat, suspendre o interrompre, en qualsevol moment sense necessitat de previ avís, l’accés als continguts de la pàgina, sense possibilitat per part de l’Usuari d’exigir cap indemnització.

Accés a la pàgina web

Com a usuari de la nostra web t’obligues a no utilitzar la pàgina per a la realització d’activitats contràries a les lleis, a la moral, a l’ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a les condicions establertes en el present Avís Legal . Així mateix, t’obliga a no realitzar activitats publicitàries o d’explotació comercial remetent missatges que utilitzin una identitat falsa.

Les nostres dades

Amb la finalitat de donar compliment a l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem a l’usuari de les nostres dades:

Denominació Social: Puertas Metalicas Canalejas S.L
Nom Comercial: Puertas Metalicas Canalejas
Domicili Social: C/ Veneçuela, 55, 08019, Barcelona
E-Mail: canalejas@puertascanalejas.com
Pagina Web: https://www.puertascanalejas.com

Propietat intel·lectual i industrial

Els continguts d’aquesta web, incloent, entre altres, imatges, logotips, gràfics, animacions, textos o aplicacions informàtiques, qualsevol que sigui el seu format, llenguatge de programació i forma de representació, són propietat de la persona titular, o bé ha adquirit els corresponents drets dels seus propietaris, i estan protegits per les lleis i tractats internacionals en matèria de propietat intel·lectual i, si s’escau, industrial, així com per la normativa reguladora dels noms de domini.

Es permet l’ús d’hipervincles a aquesta web i l’utilització o reproducció, total o parcial, sense ànim de lucre, dels seus continguts sempre que es faci constar la font i s’inclogui un hipervincle a aquesta web, i en els casos permesos en els articles 31 a 34 de la Llei de Propietat Intel·lectual (Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d’abril). Queda prohibit l’ús de marcs (frames) o qualsevol altre mecanisme destinat a ocultar l’origen o font dels continguts, qualsevol ús, transformació o explotació dels mateixos amb finalitats comercials, promocionals o contràries a la llei, moral o ordre públic, que pogués lesionar els interessos o perjudicar la imatge de l’titular o de tercers legítims, que constitueixin competència deslleial o, en general, en contra del que disposen aquestes condicions d’ús.

Protecció de dades de caràcter personal

Al navegar per aquestes pàgines, de forma automàtica facilites al servidor de la web informació relativa a la seva adreça IP (identificador únic per a la transmissió de paquets entre ordinadors connectats a Internet), data i hora d’accés, l’hipervincle que l’ha reenviat a aquestes, el seu sistema operatiu i el navegador utilitzat.

Sense perjudici que l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (en endavant, APD) considera la IP com a dada de caràcter personal, el Titular no pot obtenir per si sol, ni té intenció de fer-ho a menys que se li causi algun perjudici, informació alguna sobre el titular de la connexió a Internet a la qual correspon. Aquestes dades seran guardades i utilitzades únicament per al control i realització d’estadístiques d’accés i visites a la web, i en cap cas seran comunicats o cedits a tercers.