Portes de Garatge Batents

Què són les Portes Batents de Garatge

porta cancel·la batent

Les portes de garatge abatibles de fabricació pròpia estan construïdes segons la normativa CE. Aquest tipus de portes són una bona solució per al tancament de comunitats o particulars. És una opció quan no es disposa de lloc per al lliscament lateral d’una porta corredissa o espai vertical per a una porta basculant.

Es pot plantejar la porta d’una o dues fulles segons l’amplada del buit i la mida dels vehicles que hi accedeixin. Incorporem un motor horitzontal a l’interior de la porta. Disposem d´una gran varietat de motors per a portes batents de garatge.

Les fulles de les portes batents tenen una estructura rígida i poden ser d’acer, plafó sandvitx, fusta, alumini o xapa, podent portar elements decoratius o utilitzar-se amb portes de vianants. Totes aquestes característiques fan que la porta escollida s’integri perfectament al conjunt de l’edifici.

Tipus de Portes Batents de Garatge

 

Automatismes i Motors per a Portes Batents

Disposem de solucions d’automatització per a tota mena de portes batents de garatge, aptes per a tot tipus de motorització. Àmplia gamma de motors hidràulics i electromecànics, per a qualsevol mida de porta, per a portes comunitàries, industrials o particulars. Som distribuïdors de les millors empreses dautomatismes del mercat.

Automatismos Erreka
Automatismos Hydom
Automatismos V2
Automatismos Clemsa
Automatismos Forsa
Automatismos FAAC