Portes de Garatge Corredisses

Què són les Portes Corredisses de Garatge

Porta corredera azul ancha nave industrial

Les Portes de Garatge Corredisses automàtiques requereixen molta amplitud per instal·lar-se, per la qual cosa generalment s’instal·len en espais amples perquè necessiten prou espai per completar el moviment de la porta deixant que s’obri i es tanqui per complet. Són l’alternativa ideal per a aquells espais on no disposem de sostres i/o el gir d’una porta batent no és possible.

Les portes corredisses automàtiques de garatge es poden fabricar en una o dues fulles anomenades portes corredisses dobles, i llisquen per una guia cap a un costat o en el cas de dues fulles cap a banda i banda. Es desplacen de banda a banda, obrint o tancant l’entrada mitjançant rails pels quals discorren les rodes inferiors de la porta, i guies superiors que serveixen per mantenir-la en posició vertical. Aquest tipus de porta aprofita molt bé l’espai i gràcies al fet que llisca al llarg de tot el buit, tota la zona d’entrada es manté.

Les portes corredisses metàl·liques són molt utilitzades com a entrada a l’habitatge o a la nau industrial i són fàcilment automatitzables.

Per automatitzar una porta corredissa es necessita un motor adequat al pes de la porta, una cremallera cargolada o soldada a la porta, topes fotoelèctrics de tancament i de final de carrera.

Tipus de Portes Corredisses de Garatge

Automatismes i Motors per a Portes Corredisses

Disposem de solucions d’automatització per a tot tipus de portes corredisses de garatge, aptes per a tota mena de motorització. Àmplia gamma de motors electromecànics, per a qualsevol mida de porta, per a portes comunitàries, portes industrials o per a particulars. Som distribuïdors de les millors empreses dautomatismes del mercat.

Automatismos Erreka
Automatismos Hydom
Automatismos V2
Automatismos Clemsa
Automatismos Forsa
Automatismos FAAC