Les nostres Portes Basculants de fabricació pròpia estan construïdes segons la normativa UNE-EN 13241-1:2004 i són resistents a la carga de vent de clase 3. Aquest tipus de portes són la solució ideal per a garatges comunitaris o portes industrials.

La porta basculant plegable de 2 fulles està construïda amb xapes i perfils de ferro galvanitzat. Gràcies a un contrapès suspès per un cable d'acer de 5 mm aconseguim l’equilibri de la porta. Afegim un sistema de frenada de paracaigudes que, davant de situacions de risc per trencament de cable, manté la porta frenada sense risc de que caigui.

puerta basculante barcelona

Les nostres Portes Cancel·les Batents de fabricació pròpia estan construïdes segons la normativa UNE-EN 13241-1:2004 i són resistents a la carga de vent de clase 3. Aquest tipus de portes són la solució tradicional per al tancament d'un mur perimetral amb pas de vehicles. Es podem plantejar portes d'una o dues fulles segons l'ample del buit i l'ample de vehicles que accedeixin a l'interior.

puerta cancela barcelona

Les nostres Portes Correderes de fabricació pròpia són l'alternativa ideal per a aquells espais en què no gaudim d'una gran amplitud i el gir d'una porta abatible impedeix aprofitar bé els espais. Gràcies al lliscant al llarg de tot el tancat, tota la zona d'entrada es manté. Són molt eficients i la seva forma d'operar és molt més fiable en condicions de vent.

puerta correderas barcelona

Les nostres Portes Enrotllables de fabricació pròpia són robustes i fiables. Gràcies al seu disseny senzill i de pocs components resulten perfectes per un funcionament diari. Les portes enrotllables amb prou feines ocupen espai per sobre del buit. La persiana presenta un doble moviment d'obertura i tancament que es manifesta en general en una acció de pujada i baixada.

puerta enrrollable barcelona

SECCIONALS

Les Portes Seccionals destacant pel seu gran aprofitament de l'espai i per la seva seguretat. Estan muntades amb diversos material, denominats seccions, unides mitjanant unes frontisses. Aquesta estructura d’accionament elèctric, permet obrir i tancar còmodament en vertical i queden plegades sota el sostre sense que sigui necessari un espai addicional en el garatge, pel que són idònies per a vehicles alts com tot terrenys o furgonetes. Gràcies als materials que fem servir d'alta qualitat el garatge mostra una imatge moderna i elegant.

Puerta seccional barcelona

AUTOMÀTIQUES DE VIDRE

Les nostres Portes Automàtiques de Vidre estan dissenyades per cobrir la majoria d'entrades per a persones. Ens agrada cuidar els aspectes tant de disseny, comoditat i accessibilitat. Les portes destaquen per la seva fiabilitat, mantenint sempre la seva precisió de moviment i robustesa.

Puerta de cristal automatica barcelona

BALLESTES

Les nostres Portes de Ballesta galvanitzades i lacades de fabricació pròpia han estat fabricades amb acer, un material molt resistent i recomanat per a la seguretat. Les fabriquem en una o dos fulles fixes i plegables amb l’opció de girada de la seva totalitat per deixar lliure l’accés al lloc. Son una de les millors opcions per a clients que desitgen una porta corredissa i protectora ja sigui per al seu negoci o la seva llar.

Cerramiento local ballesta barcelona

REIXES

Les nostres Reixes de fabricació pròpia son sempre fabricades amb l’objectiu de la satisfacció del client i la seva seguretat. Construïm les reixes a mida i amb el disseny que es vulgui. Aquests productes seran sempre d’una gran robustes ja que són construïts amb els materials més resistents del mercat.

reja decorativa barcelona