Les nostres Portes

DESCOBREIX LES NOSTRES PORTES

 

Fabriquem per a comunitats, particulars i industrials amb dissenys propis i amb materials i mecanismes d’alta qualitat.

Puerta basculante barcelona

Portes BASCULANTS

Les Portes Basculants de doble fulla i de fabricació pròpia estan construïdes segons la normativa CE. Aquest tipus de portes són la solució ideal per a garatges de comunitats i particulars, i també per ús industrial i comercial.

La porta basculant de 2 fulles articula mitjançant frontises i esta construïda amb xapes i perfils de ferro. Gràcies a un contrapès suspès per un cable d’acer aconseguim l’equilibri de la porta. Afegim un sistema de frenada de paracaigudes que, davant de situacions de risc per trencament de cable, manté la porta frenada sense risc de que caigui. Un motor en vertical es colocat en el centre per la part interior de la porta.

Puerta corredera Industrial

PORTES CORREDERES

Les Portes Correderes de fabricació pròpia i construides segons la normativa CE, són l’alternativa ideal per aquells espais en què no gaudim d’una gran amplitud i/o el gir d’una porta batent no es possible. La porta fabricada en una o dues fuelles llisca per una guia cap a una banda o en el cas de dues fuelles cap a banda i banda. Aquest tipus de porta aprofitar molt bé l’espai i gràcies al lliscant al llarg de tot el tancat, tota la zona d’entrada es manté.

Puerta Cancela Barcelona

PORTES CANCEL·LES BATENTS

Les Portes Cancel·les Batents de fabricació pròpia estan construïdes segons la normativa CE. Aquest tipus de portes són una bona solució per al tancament de comunitats o per a particulars. Es una opció per quan no es disposa de lloc per el lliscament lateral d’una porta corredera o espai vertical per una porta basculant.

Es podem plantejar la porta d’una o dues fulles segons l’ample del buit i la mida dels vehicles que accedeixin a l’interior. Incorporem un motor en hotizontal a l’interior de la porta.

Puerta Enrrollable Comercio

PORTES ENROTLLABLES

Les Portes Enrotllables de fabricació pròpia són robustes i fiables i estan fabricades amb ferro o alumini d’alta qualitat. Gràcies al seu disseny senzill i de pocs components resulten perfectes per un funcionament diari. Son d’obertura vertical i s’enrotllen sobre si mateixes en la part superior i amb prou feines ocupen espai per sobre del buit per el que son la millor opció per aprofitar tot l’espai disponible. Poden ser fabricades amb diferents tipus de lames: cegues, troqueladas, varilles, perforadas o micro-perforadas.

Puerta Seccional

PORTES SECCIONALS

Les Portes Seccionals destacant pel seu gran aprofitament de l’espai i per la seva seguretat. Estan muntades amb diversos material, denominats seccions, unides mitjanant unes frontisses. Aquesta estructura d’accionament elèctric, permet obrir i tancar còmodament en vertical mitjançant guies laterals i quedan plegades sota el sostre sense que sigui necessari un espai addicional en el garatge, pel que són idònies per a vehicles alts com tot terrenys o furgonetes.

Gràcies als materials que fem servir d’alta qualitat el garatge mostra una imatge moderna i elegant. Acabat en diversos colors a escollir.

Puerta de librillo barcelona

portes correderes plegables

Les portes correderes plegables de fabricació pròpia estan construïdes segons la normativa CE. Són ideals per a espais on l’alçada sigui limitada, ja que no necessiten de molt espai o bé quan l’amplada sigui considerabe, ja que la porta es pot dividir en diferentes fulles i van guiades per la seva part superior mitjançant un guiador amb obertura horitzontal.

La portes correderes plegables poden ser la solució perfecta per a tancaments de grans dimensions.

Reixes y ballestas particulares

REIXES I BALLESTES

Les nostres Ballestes de fabricació pròpia estan galvanitzades i lacades i estan fabricades amb acer, un material molt resistent i recomanat per a la seguretat. Les fabriquem en una o dos fulles fixes i plegables amb l’opció de girada de la seva totalitat per deixar lliure l’accés al lloc. Son una de les millors opcions per a clients que desitgen una porta corredissa i protectora ja sigui per al seu negoci o la seva llar.

Les nostres Reixes de fabricació pròpia son sempre fabricades amb l’objectiu de garantir la seguretat del lloc. Construïm les reixes a mida i amb el disseny que es desitgi. Aquests productes seran sempre d’una gran qualitat ja que són construïts amb els materials més resistents del mercat.

Puerta cristal comercio

PORTES AUTOMÀTIQUES DE VIDRE

Les portes automàtiques de vidre poden ser la solució perfecta per establiments, oficines, etc.

L’obertura de la porta automàtica de vidre pot ser d’una o dues fulles corredisses que obren cap a cada costat. Pot tenir fixos lateral o no de vidre. Es idoni quan es disposa d’un espai amb amplitud. La col·locació d’aquest tipus de portes té grans avantatges: les fulles mòbils s’obren ràpidament i guanyen un pas lliure molt ampli.