Els nostres tipus de Portes de Garatge

DESCOBREIX LES NOSTRES PORTES

 

Fabriquem tot tipus de portes de garatge per a comunitats, particulars i industrials amb dissenys propis i amb materials i mecanismes d’alta qualitat.

MODELS DE PORTES DE GARATGE

portes-basculants

PORTES BASCULANTS

La clàssica de les portes. La seva funcionalitat, fiabilitat i sofisticada tècnica d’obertura fan d’ella la més utilitzada. Optimitzen molt bé l’espai del teu garatge.

+ INFO I MODELS

portes-correderes

PORTES CORREDISSES

Portes silencioses ideals per on volem tenir la màxima obertura amb poc espai. Fabricades en una o més fulles que llisquen lateralment cap a un o ambdós costats.

+ INFO I MODELS

portes-seccionals

PORTES SECCIONALS

Les portes seccionals s’obren verticalment i queden sota el sotre per guanyar el màxim d’espai possible. Mostren una imatge moderna i elegant.

+ INFO I MODELS

portes-ballestes-i-reixes

REIXES I BALLESTES

Fabricades amb l’objectiu de garantir la seguretat del seu negoci o habitatge. Es fabriquen amb dissenys a mida segons les necessitats de cada client.

+ INFO I MODELS

portes-batents

PORTES BATENTS

Porta d’una o dues fulles segons l’espai disponible. S’obre i es tanca en angle de 90º. El seu disseny evoca seguretat i confiança.

+ INFO I MODELS

portes-enrollatbles

PORTES ENROTLLABLES

Portes d’obertura vertical amb dissenys senzills i de pocs components. Resulten perfectes per a ús diari, com de comerç, botiga o local. 

+ INFO I MODELS

portes-librillo

PORTES LIBRILLO

Solució perfecta per a tancaments de grans dimensions amb altura limitada. Són robustes i amb un bon comportament en l’ús intensiu.

+ INFO I MODELS

portes-vidre

PORTES AUTOMÀTIQUES DE VIDRE

Estan dissenyades per cobrir totes les entrades de vianants. Cuidem especialment els aspectes de disseny, estètica, comoditat i accessibilitat.

+ INFO I MODELS