La nostra Història

PUERTAS METALICAS CANALEJAS

 

Des de 1950

L’any 1948 els germans Gisbert, ja tenien una gran experiència en el món de la Serralleria i van decidir establir-se pel seu compte i crear Puertas Metalicas Canalejas. Van llogar un petit local al Carrer de Canalejas, en el  barri de Sants de Barcelona, on va començar tota la història.

L’any 1954 el local se’ls havia quedat petit i van decidir traslladar el taller al Passatge de Badal per tenir més possibilitats d’augmentar producció i equip.

A principis dels anys 60, es va incorporar el fill d’un d’ells per seguir donant servei. Tanmateix després de molt treball i esforç, van decidir ampliar el taller i traslladar-lo al barri del Poble Nou de Barcelona. Una visió de futur va fer comenzar a fabricar altres models de portes.

Actualment l’empresa esta destinada a la fabricació, instal·lació, reparació i manteniment de portes metàl·liques i d’alumini per a particulars, comunitats i industrials. I esta dirigida per la tercera generació, que continuen el treball i l’esforç de tota una família.

sobre-nosaltres-canalejas