Els nostres Serveis

FABRICACIÓ

Fabriquem portes metàl·liques de tot tipus i serralleria en general. Comptem amb una llarga experiència amb la creació de portes a mida amb dissenys originals, un personal idoni i materials i maquinaria d’última generació per oferir i garantitzar als nostres clients uns resultats de qualitat.

INSTAL·LACIÓ

Som un equip experimentat amb tot tipus de tancaments, automatismes, motors, sistemes de seguretat i control d’accessos per a portes de garatge. Cada insta·lació nova requereix d’unes característiques en concret, per això escollim quina és la millor opció i ens assegurem que tot sigui una satisfacció per al client oferint sempre prodcutes de qualitat.

REPARACIÓ

Ens dediquem a la reparació de tota classe de portes metàl·liques i dels automatismes de les principals marques destacades del mercat. Modifiquem qualsevol porta ja sigui per raons de seguretat o pel complimentant de la normativa CE com si d’una porta nova es tractés.

MANTENIMENT

El nostre equip s’encarrega del control i supervisió de les portes pel seu correcte funcionament, d’aquesta manera podem allargar la vida util i garantir la durada de les mateixes i per descomptat donar una tranquil·litat al client, ja que la realitazació és fa sempre d’acord amb la normativa actual.