A Puertas Metalicas Canalejas oferim serveis de Fabricació, Reparació, Instal·lació i Manteniment des de 1950. En tot moment ens assegurem del bon funcionament dels nostres productes i serveis.

 

"Més de 65 anys oferint qualitat i servei"

 

FABRICACIÓ

Fabriquem portes metàl·liques de tot tipus i serralleria en general. Comptem amb una llarga experiència amb la creació de portes a mida i dissenys originals, un personal idoni i una maquinaria d'última generació per oferir als nostres clients uns resultats de qualitat.

REPARACIÓ

Ens dediquem a la reparació de tota classe de portes metàl·liques i automatismes de les principals marques destacades del mercat. Modifiquem qualsevol porta ja sigui per raons de seguretat o pel complimentant de la normativa CE com si d'una porta nova es tractés.



INSTAL·LACIÓ

Som un equip qualificat i experimentat amb tot tipus de tancaments, sistemes de seguretat i automatismes. Cada insta·lació nova requereix d’unes característiques en concret, per això escollim quina és la millor opció i ens assegurem que tot sigui una satisfacció per al client.

MANTENIMENT

El nostre equip s'encarrega del control i la supervisió de les portes pel seu correcte funcionament, d’aquesta manera podem garantir la durada de les mateixes i per descomptat donar una tranquil·litat al client, ja que la realitazació és sempre d'acord amb la normativa actual.