Els nostres Serveis

OFERIM SERVEIS DES DEL 1950

FABRICACIÓ

Fabriquem portes metàl·liques de tot tipus i serralleria en general. Comptem amb una llarga experiència amb la creació de portes a mida amb dissenys originals, un personal idoni i materials i maquinaria d’última generació per oferir i garantitzar als nostres clients uns resultats de qualitat.

INSTAL·LACIÓ

Som un equip experimentat amb tot tipus de tancaments, automatismes, motors, sistemes de seguretat i control d’accessos per a portes de garatge. Cada insta·lació nova requereix d’unes característiques en concret, per això escollim quina és la millor opció i ens assegurem que tot sigui una satisfacció per al client oferint sempre prodcutes de qualitat.

REPARACIÓ

Ens dediquem a la reparació de tota classe de portes metàl·liques i dels automatismes de les principals marques destacades del mercat. Modifiquem qualsevol porta ja sigui per raons de seguretat o pel complimentant de la normativa CE com si d’una porta nova es tractés.

MANTENIMENT

El nostre equip s’encarrega del control i supervisió de les portes pel seu correcte funcionament, d’aquesta manera podem allargar la vida util i garantir la durada de les mateixes i per descomptat donar una tranquil·litat al client, ja que la realitazació és fa sempre d’acord amb la normativa actual.

ALGUNS PROJECTES REALITZATS

Puerta cancela batiente

Porta Cancel·la Batent

Cancel·la Batent amb xapa de forat de 30×30, motoritzada i amb acabat de pintura d’imprimació.

Puerta Basculante comunidad

Porta Basculant

Basculant motoritzada amb porta peatonal i estructura superior amb xapa de forat de 40×40.

Puerta Corredera industrial

Porta Corredera Industrial

Corredera Industrial motoritzada amb barres de 40.