Fabricació i Instal·lació de Portes de Garatge

Utilitzem materials de primera qualitat per a la fabricació i instal·lació de portes de garatge a Barcelona i rodalies. Ens assegurem que cada client queda satisfet amb el resultat.

FABRICACIÓ DE PORTES DE GARATGE

Soldadura hierro puertas canalejas

En el nostre taller fem fabricació pròpia de portes metàl·liques, portes de garatge i tancaments de seguretat. Treballem dur amb un equip de professionals amb una voluntat de ferro.

Gràcies a això, podem forjar i modelar a mida qualsevol model de porta, qualsevol necessitat, amb un acabat i un disseny original.

Som fabricants, de manera que oferim terminis de lliurament reduïts, amb un preu ajustat i una qualitat immillorable.

tall xapa ferro taller

Els nostres dissenys no coneixen límits, fabriquem satisfent els clients més exigents. Podem donar-li la forma que vulguis al teu projecte: models, mides, colors i estils.

A més, tenim opcions per a tothom, ja siguin particulars amb un projecte d’habitatge o negoci, una comunitat que necessiti un canvi de porta o els nostres serveis, fins indústrials i comerços.

Totes les portes que fabriquem són de qualitat i estan fabricades segons la normativa europea UNE-EN 13241-1, han estat assajades i certificades per laboratoris Applus +.

tall xapa ferro taller

INSTAL·LACIÓ DE PORTES DE GARATGE

instalacion puerta batiente comunidad barcelona

El nostre equip de professionals compta amb més de 10000 portes instal·lades, amb una llarga experiència en tot tipus de situacions i ja siguin portes per a ús particular, comunitari o industrial.

Els nostres clients ens recomanen per la rapidesa en l’instal·lació, la calitat dels acabats  i la professionalitat dels tècnics.

Fabricació i instal·lació de portes de garatge a Barcelona i tota l’àrea metropolitana.

instalacio-porta-batent

Comptem amb la maquinària necessària per a qualsevol instal·lació, per exemple, camió grua, maquinària inalabrica i adequada a qualsevol situació.

Ens ocupem de tot el procés que inclou la fabricació, la presa de mesures, la retirada de la porta vella, l’instal·lació de la nova i el muntatge de la porta de garatge o porta metàl·lica i dels automatismes de la porta si es que va automatitzada.

instalacio-porta-batent