Reparació i Manteniment de Portes de Garatge

Utilitzem materials de primera qualitat per a la reparació i manteniment de portes de garatge a Barcelona i rodalies. Ens assegurem que cada client queda satisfet amb el resultat.

REPARACIÓ DE PORTES DE GARATGE

servicio reparacion puertas de garaje barcelona

Som especialistes en la reparació de portes de garatge i portes metàl·liques tant per instal·lacions residencials com industrials. El nostre servei de reparació inclou l’avaluació de l’avaria, proporcionar una solució ràpida i gestionar l’arranjament o substitució.

Ens ocupem de tot el procés de reparació, al no dependre de tercers, oferim una total transparència amb els nostres clients.

Fem servir els nostres millors materials, retornant la porta a un perfecte estat de funcionament.

reparación icon

Al contactar amb nosaltres, s’acorda una revisió. Després el nostre personal tècnic avalua el grau de l’avaria. Li oferirem solucions a mida, amb pressupostos ajustats. Volem generar confiança en els clients i que se sentin tan segurs com són les nostres portes.

Substituïm els components danyats de la seva porta de gartge o porta metàl·lica per altres més actuals, de manera que podem allarga la vida de la seva porta automàtica i millorarà la seva seguretat.

Fem servir materials de fabricació amb el marcat CE, pel que són segurs i aprovats per la Unió Europea.

reparación icon

MANTENIMENT DE PORTES DE GARATGE

servicio mantenimiento puertas de garaje barcelona

Vols deixar de preocupar-te pel futur? Portes Canalejas ofereix manteniment de portes metàl·liques, portes de garatge i portes automàtiques de vidre a tot Barcelona i l’àrea metropolitana.

Fabriquem i instal·lem portes amb afecte i devoció, i sabem que els contratemps existeixen. És per això que tenim serveis de manteniment per donar una total seguretat i confiança durant anys.

Els nostres tècnics de manteniment coneixen tots els models i marques de portes de mercat. Amb el manteniment, deixem funcionant de manera segura i sense problemes les entrades de pàrquing i vianants. Reparació i manteniment de portes de garatge a Barcelona.

manteniment-porta-librillo

Mantenim les seves porte de garatge i tancaments en excel·lent estat per evitar contratemps inesperats, garantir la total seguretat i allargar la vida de les portes, dels automatismes i com sempre, en compliment amb la normativa vigent.

Els nostres serveis de manteniments s’adeqüen a tot tipus de necessitats. Aquestes revisions poden ser mensuals, bianuals, trimestrals, semestrals o anuales segons cada necessitat i l’ús més o menys intensiu.

Donem servei a Comunitat de Veïns, Pàrquings Públics, Escoles, Hospitals, Ajuntaments, Hotels, Centres Comercials, Oficines entre d’altres.

manteniment-porta-librillo
instalacion-puerta-batiente-comunidad700x300px

Més serveis nostres

Fabricació i instal·lació de portes de garatge Llegir més
Reparació Porta Seccional

Necessites reparar una porta?