Reparació i Manteniment de Portes de Garatge

Fem servir materials de primera qualitat. Ens assegurem que cada client queda satisfet amb el resultat.

REPARACIÓ DE PORTES DE GARATGE

servicio reparacion puertas de garaje barcelona

Som especialistes en la reparació de portes de garatge i portes metàl·liques tant per instal·lacions residencials com industrials. El nostre servei de reparació inclou l’avaluació de l’avaria, proporcionar una solució ràpida i gestionar l’arranjament o substitució.

Ens ocupem de tot el procés de reparació, al no dependre de tercers, oferim una total transparència amb els nostres clients.

Fem servir els nostres millors materials, retornant la porta a un perfecte estat de funcionament.

reparación icon

Al contactar amb nosaltres, s’acorda una revisió. Després el nostre personal tècnic avalua el grau de l’avaria. Li oferirem solucions a mida, amb pressupostos ajustats. Volem generar confiança en els clients i que se sentin tan segurs com són les nostres portes.

Substituïm els components danyats de la seva porta de gartge o porta metàl·lica per altres més actuals, de manera que podem allarga la vida de la seva porta automàtica i millorarà la seva seguretat.

Fem servir materials de fabricació amb el marcat CE, pel que són segurs i aprovats per la Unió Europea.

reparación icon

MANTENIMENT DE PORTES DE GARATGE

servicio mantenimiento puertas de garaje barcelona

Vols deixar de preocupar-te pel futur? Portes Canalejas ofereix manteniment de portes metàl·liques, portes de garatge i portes automàtiques de vidre a tot Barcelona i l’àrea metropolitana.

Fabriquem i instal·lem portes amb afecte i devoció, i sabem que els contratemps existeixen. És per això que tenim serveis de manteniment per donar una total seguretat i confiança durant anys.

Els nostres tècnics de manteniment coneixen tots els models i marques de portes de mercat. Amb el manteniment, deixem funcionant de manera segura i sense problemes les entrades de pàrquing i vianants.

manteniment-porta-librillo

Mantenim les seves porte de garatge i tancaments en excel·lent estat per evitar contratemps inesperats, garantir la total seguretat i allargar la vida de les portes, dels automatismes i com sempre, en compliment amb la normativa vigent.

Els nostres serveis de manteniments s’adeqüen a tot tipus de necessitats. Aquestes revisions poden ser mensuals, bianuals, trimestrals, semestrals o anuales segons cada necessitat i l’ús més o menys intensiu.

Donem servei a Comunitat de Veïns, Pàrquings Públics, Escoles, Hospitals, Ajuntaments, Hotels, Centres Comercials, Oficines entre d’altres.

manteniment-porta-librillo
instalacion-puerta-batiente-comunidad700x300px

Més serveis nostres

Fabricació i instal·lació de portes de garatge

Llegir més

Reparació Porta Seccional

Necessites reparar una porta?