Porta Peatonal Automàtica

AUTOMATITZA LA TEVA PORTA PEATONAL

 

Des de Puertas Metalicas Canalejas volem presentar-vos la nostre gamma d’accionadors per a portes peatonals d’entrada a l’oficina, fàbrica, habitatge i pàrquing.

Sovint ens trobem davant de multitud d’accessos a edificis i pàrquing amb portes peatonals automàtiques, les quals per obrir-les i tancar-les fem servir les nostres mans. A l’actualitat amb els greus problemes sorgits arran del virus de la Covid-19, ens plantegem si els nostres accesos son adequats per mantenir la nostre higiene i alhora protegir-nos dels bacteris i virus.

En els hospitals trobem les portes peatonals que donen accés als quiròfans. Aquestes portes s’accionen mitjançant l’impuls d’una cèl.lula d’infrarojos que transmet un impuls elèctric a un accionador automàtic el qual fa que la porta del quiròfan s’obri automàticament, evitant qualsevol contacte del personal sanitari amb la porta.

Els motors o accinadors per a portes peatonals fins l’actualitat eren instal.lats principalment en els centres sanitaris, residències per a gent gran, habitatges en el qual viu gent amb mobilitat reduïda, aeroports i en menor mesura comunitats de veïns.

Automatitzar la porta peatonal té múltiples avantatges, posem un exemple: Imaginem l’entrada del nostre centre de treball, cada dia la porta  és utilitzada múltiples vegades, l’accionament de la porta és mitjançant una maneta, la qual amb la mà fem el gest per poder obrir la porta i accedir.

En el moment que automatitzem la porta el contacte amb la porta és cero. La transmissió de bacteris o virus per contacte amb la porta queda exponencialment reduïda. Per tant ens protegim contra el contagi.

Podem instal.lar l’accionador automàtic en la majoria de portes existents, tant siguin de fusta, ferro o vidre. Evitant tenir que realitzar un dispendi econòmic important evitant canviar la porta.

Hi ha múltiples possibilitats alhora d’accionar les portes peatonals automàtiques: Comandament a distància de seguretat, sistema Tag, cèl.lules d’infrarojos, sistemes contact-less, etc.

Puerta peatonal automatica
Puertas metalicas Canalejas
Puertas metalicas Canalejas